Utolsó kommentek

Amerikai pláne

Friss topikok

Címkék

Az igazi kaland (We Bought a Zoo)- Állat- és családbarát mozi

2012.04.25. 16:46 | lebo | Szólj hozzá!

Az Almost Famous, a Jerry Maguire és a Vanilla Sky író-rendezőjének Cameron Crowe-nak új filmje egy kedves családi mozi, ami habár nem tud igazán sokat, mégsem haragszunk érte.

copy-we-bought-a-zoo-mac.jpg

Benjamin Mee (Matt Damon) felesége elvesztése után úgy dönt, hogy új életet kezd: felmond munkahelyén, és kislányával, valamint kamasz fiával együtt új életet kezdenek, új otthont keresnek, új környéket, új iskolát, új mindent. Belebotlanak álmaik házába, amihez azonban jár egy lepukkant állatkert is, amivel azonban rengeteg problémát vesznek a nyakukba. Ahelyett hogy Benjamin bátyjára, Duncan-re hallgatna, és kidobna minden állatot és megtartaná az állatkert csinos gondozónőjét Kelly-t (Scarlett Johansson), az állatkert megmentésére adja fejét. A vállalkozásban minden pénzüket kockára teszik, és az izgalom kedvéért egy kicsit úgy tűnik hogy erőfeszítéseik talán mindhiába voltak, hiszen engedély híján nem nyithatják meg az állatkertet. Aztán persze mindenki örül, happy end, miegymás.

Összességében elmondható, hogy sem Matt Damon, sem  Scarlett Johansson nem feszegették színészi képességeinek határait, a forgatókönyv sem említésre méltó, nem is vicces, mégis egy aranyos filmmel van dolgunk, amit nincs szívem leszólni, és ha nem kell többször megnézem, nem is teszem. Állatbarát vagyok, de inkább emberbarát.

Értékelés: 6/10

Szerző: Lebo

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaiplane.blog.hu/api/trackback/id/tr614472897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása